Teloteket Connect

Nummerupplysning på riktigt

Teloteket Connect
99 kr
per månad

Inga rörliga avgifter

Rekordsnabb svarstid

Ta reda på vem som ringde

Få tag på en person eller företag

Vägbeskrivningar

Hotellbokningar

Restaurangbokningar

Råd & Tips

Kombinera abonnemanget med Teloteket Connect

Förstklassig nummerupplysning

Internet och den ökade användningen av mobilsurf har gjort att samtal till nummerupplysning i Sverige minskar för varje år, men det används fortfarande – och det är enligt många kostsamt, för lite service.

Vanligtvis så kostar samtal till nummerupplysning per samtal eller per minut. Under 2017 så var snittkostnaden för betalsamtal till nummerupplysning för Telotekets kunder ca 40 kr per samtal.

Vad är då skillnaden med Teloteket Connect? Med Teloteket Connect betalar man inga rörliga avgifter per samtal, utan endast en fast avgift på 99 kr per månad. När tjänsten är aktiverad kan man från sitt Teloteket-abonnemang ringa obegränsat antal samtal till vår nummerupplysning.

Varför Teloteket Connect?

De två vanligaste användningsområdena för nummerupplysning idag är att ta reda på vem som har ringt upp, eller ta reda på vilket nummer en person eller företag har.

Teloteket Connect har kort svarstid, vilket innebär att ni kommer fram direkt när ni ringer, och vi erbjuder allt som en vanlig nummerupplysning erbjuder, men vi kryddar även på moset lite extra! Med vår nummerupplysning kan ni boka biobiljetter, få tips och råd om restauranger i det område ni vill veta om, både utifrån personliga och allmänna erfarenheter.

Många operatörer bakar ihop sin kundservice och nummerupplysning på samma nummer, vilket gör att man får dela kötid med andra kunder som ska till kundtjänst. Teloteket Connect opererar via ett helt eget nummer med personal som vet exakt vad ni vill ha; förstklassig service så klart.

Hur skaffar vi Connect?

För att ha Teloteket Connect så måste man ha ett aktivt mobilabonnemang eller fast telefoni-abonnemang hos Teloteket.

Har ni redan abonnemang hos oss? Ring in till kundtjänsten så aktiverar vi Teloteket Connect åt er.

Är ni inte kund idag? Gå till vårt offertformulär så blir ni kontaktade av oss!

Få en kostnadsfri offert idag

Vi hjälper er gärna med er telefoni.