Årets Medarbetare på Teloteket 2017 – Daniel Wallin

Daniel Wallin Årets Medarbetare 2017

Vid prisutdelningen vid Telotekets avslutning i december fick Daniel Wallin priset som Årets Medarbetare 2017.

Motiveringen löd:

Kompetent, lojal, noggrann, arbetsvillig, strukturerad, driven, ansvarstagande, och flexibel är bara några få egenskaper som du som Telotekets bästa medarbetare 2017 förfogar över.

Under året har du haft en magnifik utvecklingskurva både som person och som arbetskollega, den talang vi visste att du besatt har blommat ut, fullständigt!

Fortsätt ät ansvar och se till att du får svar på dina frågor, du är en oerhört viktig komponent i Teloteket-maskineriet!

Du fick vid Telotekets julavslutning i december det prestigefulla priset ”Årets Medarbetare 2017”. Hur känns det?

Det kändes naturligtvis väldigt uppskattat och prestigefullt. Det är ett mål som jag undermedvetet har jagat och det var kul att det återspeglades i det jobb jag har gjort. Min förhoppning är att alla anställda har ambitionen att arbeta sig dit.

Varför tror du att priset utdelades till dig?

Mycket beror nog på min vilja att lära mig mer och faktiskt visa att man bryr sig. Det gäller att kunna visa framfötterna i sitt dagliga arbete samtidigt som man kan tänka sig att ställa upp och arbeta extra timmar när det behövs.

Du har i dagarna varit anställd hos Teloteket i två år, hur har din resa sett ut?

Tiden har verkligen gått fort! Det känns som att det var några månader sedan man började, men när jag tänker efter så har jag varit med om väldigt mycket.

Jag har gått från att sitta större delen av arbetsdagen med växelsamtal och mail, till att successivt kunna ägna min tid åt enskilda ärenden som kräver mer komplexa lösningar. En stor syssla har även varit att hjälpa våra kunder med flytt av deras nummer, vilket jag delvis även gör idag.

Idag är jag involverad inom flera områden samtidigt och hjälper till där behovet finns, vilket är skönt då jag kan planera mitt arbete själv.

Slutligen, vad tycker du är den viktigaste ingrediensen för att trivas på jobbet?

Det är garanterat gemenskapen. Att bygga relation till sina kollegor anser jag är kryddan till en bra trivsel på jobbet. Man känner sig trygg, delaktig och får ha kul samtidigt. Jag törs säga att mina kollegor även är mina vänner, vilket är riktigt härligt.