NYHET – Teloteket startar samarbete med F-Secure

F-Secure Safe Teloteket.se

Vi välkomnar Teloteket Secure

Secure

Vi strävar hela tiden efter att utveckla våra produkter och tjänster, och som ett steg i ledet släpper vi nu Teloteket Secure.

Secure är en säkerhetstjänst som framförallt ger en trygghet när man surfar på internet, men med tjänsten får man även fallskärmar i form av kostnadsfria SIM-kort och lånetelefoner vid olycka eller stöld.

F-Secure är företaget som ligger bakom applikationen som Telotekets Secure-kunder använder.

Telotekets VD om tjänsten

Teloteket släpper tjänsten Teloteket Secure, hur kommer det sig att man valde F-Secure som samarbetspartner?

"Teloteket är väldigt glada att ha fått till ett upplägg tillsammans med F-Secure som är speciellt anpassat för små och medelstora företagskunder. Produkten Teloteket Secure ligger väldigt rätt i tiden med säker internetanvändning. Idag gör företagare det mesta via mobila enheter, oavsett om det är en surfplatta eller mobiltelefon. Allt från att betala räkningar och beställa produkter, lämna offerter till att sköta hela företaget. Säkerheten i dessa enheter blir därför allt viktigare. Att samarbeta med F-secure var ett självklart val med deras prisbelönta produkter och tjänster. Målbilden är att samarbetet ska leda till fler nöjda kunder och en tryggare internetanvändning." säger Christian Lindberg.

Vad kommer Teloteket ta för nästa steg för att konkurrera ännu mer på telekommarknaden?

"Teloteket ser positivt på framtiden, och samarbetet med F-Secure är ett steg på vägen för att fortsätta växa och bli en ännu större aktör på SME-marknaden. Utveckling av fler och bättre tjänster sker konstant tillsammans med både nya och gamla samarbetspartners, allt för att fylla det växande behovet på telekommarknaden."

Teckna upp tjänsten

Teloteket Secure kan tecknas upp med vilket mobil- eller mobilt bredbandsabonnemang som helst hos Teloteket och applikationen kan köras på smartphones, datorer och surfplattor. Läs mer om Teloteket Secure här.