Lediga jobb & tjänster

Teloteket.se Bild för Jobbansökan

Teloteket är en mobiloperatör som inriktar sig mot företag

Vi erbjuder mobiltelefoni, bredbandstjänster & fast telefoni. Täckningsnätet vi erbjuder har täckning på 99% av alla bebodda platser i Sverige. Vårt 4G-nät är utsett till Nordens bästa.

 Vi värderar alla anställda lika mycket och går efter tankesättet ”Vi tillsammans driver Teloteket”.

Hos Teloteket arbetar du tillsammans dina drivna och motiverade kollegor för att hjälpa företag med prisvärda & attraktiva kommunikationslösningar.

Vi är under en enorm utvecklingsfas och har sedan 2015 – 2016 vuxit hela 300% i omsättning och har fler kunder än någonsin.  Sedan 2015 har Telotekets 4G-nät blivit utsett till Nordens bästa.

DET HÄR ERBJUDER TELOTEKET DIG

Äkta teamkänsla

Vi tycker att gemenskap är det absolut viktigaste för att ha en fungerande arbetsplats. Därför värnar vi alla om varandra.

Hög kompetens

Hur blir man bäst på det man gör? Man lär sig allt. Telotekets ambition är att utbilda alla från grunden, oavsett vem man är, var man kommer ifrån eller vilken roll man har.

Karriärsmöjligheter

Ingen vill vara ett anställningsnummer, så enkelt är det. Vi motiverar alltid alla att göra sitt bästa, och vi har märkt att det ger resultat. Vi hittar den rollen som passar dig bäst, och får dig att växa som kollega, och som person.

Våra lediga tjänster

Vi har just nu inga lediga tjänster öppna!