Tjänster

Autogiro

Autogiro gör att ni slipper hålla koll när fakturan ska vara betald. Ni slipper fakturaavgiften, får alltid en pappersfaktura för bokföringen och framförallt, ni missar inte betalningarna.

Teloteket Connect

Vi får dagligen in samtal från kunder som tycker att fakturan har sprungit iväg på grund av betalsamtal till nummerupplysning.
Med Teloteket Connect betalar ni 99 kr per abonnemang och månad, och samtalskostnaden ingår i er samtalspott så att ni kan ringa hur mycket ni vill till vår nummerupplysning utan att tänka på extrakostnader.

Rätt surf

Det finns få saker som är så frustrerande som när surfen tar slut mitt i arbetet. Ibland behövs det fyllas på surf en månad, och ibland behöver man ändra abonnemang helt och hållet. Vi kollar hur ert användande ser ut och ser till så att ni får det ni behöver.

Fast telefoni via Mobilnätet

Fast telefoni via telejacket är en tjänst som börjar fasas ut, det märker vi och framförallt våra kunder. På många glesbefolkade platser i Sverige avverkar man det gamla kopparnätet och tjänsterna byts ut mot alternativa tjänster istället. Röstbrevlåda och nummerpresentation ingår i priset för fast telefoni via mobilnätet, och priset är billigare!

Mobilt bredband

Har ni en surfplatta eller en mobil bredbands-sticka som ligger och skräpar? Ta nytta av vårt mobila bredband så kan ni ta med plattan igen när ni är ute och åker eller när ni bara surfar hemma. Har ni ingen enhet idag skickar vi med en när ni tecknar abonnemang!

Andra tjänster

Det finns en uppsjö av andra tjänster som man kan ha nytta av när det gäller telefoni, mobilt bredband eller fast telefoni. Vi hjälper er att komma på vad tjänsten heter och ser till att den kommer igång.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er

Om kontaktperson ej är firmatecknare behöver vi få in en fullmakt.
Om personnumret ej tillhör firmatecknare behöver vi få in en fullmakt.
Om kontaktnumret ej är aktivt hos Teloteket idag behöver vi få in en fullmakt.