Bli frilanssäljare till Teloteket!

Telotekets frilanslösning riktar sig till dig som funderat på hur det skulle vara att jobba åt sig själv, men känner att man inte har koll på hur det är att driva eget företag.

Du kanske inte har de ekonomiska resurser som krävs för att starta ett eget företag. Du känner att du vill prova på hur det är att driva eget, men slippa riskerna.

Telotekets frilanslösning är då helt rätt för dig!

Har du erfarenhet som säljare eller liknande inom telekom och har ledsnat på att jobba och slita åt andra så har du kommit helt rätt.

Har du förmedlat tjänster för Telenor, Tele2, Telia, Tre eller någon av de mindre operatörerna såsom A3, Qall eller SST Net, då är vi rätt partner för dig!

Du kommer att jobba som din egen, men slippa alla utmaningar som finns med att starta och driva eget företag.

Teloteket har idag ett flertal återförsäljare & frilanssäljare för att kunna hjälpa så många kunder som möjligt, men vi vill så klart bli fler och ännu bättre!

Vi erbjuder våra företagskunder prisvärda abonnemang där vi också hjälper kunden med slutfakturan från sin tidigare operatör.

Vi har ett flertal populära tilläggstjänster och otroligt prisvärda telefoner av de senaste modellerna. Självklart har vi också en bra växellösning till våra kunder.

Du lägger hela ditt fokus på att sälja och möta kunder. Resten tar vi hand om. Teloteket tillsammans med vår partner kommer stå för all din administration.

Fyll i din ansökan idag!

Varför Teloteket?

Lättsålda produkter & tjänster
Unikt frilansprogram
Inget krångel med eget bolag
Skriftlig signering (digitalt) och ljudfilsavtal
Rabattverktyg
Endast företagskunder
Dedikerad frilanssupport

Ett långsiktigt partnerskap
Ingen kreditrisk som frilansare
Jobba var som helst i världen
Sveriges bästa 4G-täckning
Tydlig vision och mål
Eget enkelt CRM-system
Frihet att styra själv

”Du säljer, vi sköter allt annat,
Join the success today”

Ansök som frilanssäljare