Bli återförsäljare till Teloteket!

Har ni arbetat med telekom, telefoni, mobilabonnemang och är intresserade av nya, givande möjligheter?

Vi på Teloteket är till för er.

Teloteket söker alltid bra partners. Samarbeten som fungerar för alla inblandade är ett vinnande koncept.

Eftersom vi arbetar i en bransch där det finns oändliga möjligheter och miljontals kunder så behöver vi hjälp med att nå ut till fler företagskunder runt om i Sverige.

Oavsett om ni är en nystartad firma med hungriga anställda, eller ett företag med rutin, så är våra produkter något för er!

Har ni erfarenhet av att jobba med, och förmedla tjänster för Telenor, Tele2, Telia eller Tre, eller något mindre företag såsom Phonera, Alltele eller Qall?

Med vårt partnerprogram/återförsäljare-program kan vi erbjuda ett långsiktigt samarbete där vi står för administration, och ni för kundkontakt.

Vårt program är unikt eftersom vi kan leverera konkurrenskraftiga tjänster. Vi står bland annat för kunders slutfaktura, erbjuder dom senaste telefonerna, och prisvärda tjänster. Vårt mål och ambition är långsiktighet där vi vägleder er genom hela processen.

Teloteket har idag ett flertal återförsäljare samt egna kontor för att kunna hjälpa så många kunder som möjligt, men vi kan bli ännu fler, och ännu bättre!

Vi har dörren öppen för befintliga eller nya callcenter som arbetar/arbetat med kundkontakt via telemarketing.

Vi erbjuder kunderna prisvärda företagsabonnemang, där vi även hjälper kunden med slutfakturan från sin tidigare operatör. Läs mer om Teloteket.

Ansök idag!

Hälsningar, Christian Lindberg

Återförsäljare Signatur CL

Varför Teloteket?

Bra service mot er och kund

Lättsålda produkter

Ett långsiktigt & tryggt partnerskap

Ni säljer. Vi sköter resten

Vi hjälper till med kundens slutfaktura

Oslagbara tävlingar & resor

Sveriges bästa 4G-täckning

Eget utvecklat CRM-system med färdiga & nedladdningsbara lönespecifikationer till anställda

 - Dennis, Återförsäljare till Teloteket

Vi har jobbat med Teloteket så pass länge att det är en självklarhet. Teloteket ger sina kunder en konkurrenskraftig produkt som är väldigt lättsåld. Dom lägger även stor vikt i att förbättra försäljningsprocessen för oss som är återförsäljare, dom är även väldigt lyhörda mot oss samarbetspartners.

 - Emil, Återförsäljare till Teloteket

En stor anledning till att vi tycker om att arbeta med Teloteket är att man blir en del av operatören, med det menar jag att vi är delaktiga i uppbyggnaden av paket & tjänster mm. Vi har även ökat effektiviteten som vi kan lägga på sälj då vi inte agerar kundtjänst i samma utsträckning som andra operatörer kräver.

Ansök som återförsäljare

Lämna fältet tomt om ni ännu ej har ett företag.
Lämna fältet tomt om ni ännu ej har ett företag.